STÄD

Privatpersoner och företag, flytt-, bygg- och trappstädning, fönsterputs och golvvård

Företag

Gör som Länsförsäkringar, Kima, Snapphanetryck, Flexilast och många fler, överlåt städningen av er butik, lager, verkstad eller kontor till oss.

Att få företaget städat professionellt är viktigt av flera skäl. En smutsig och rörig lokal ger inget bra intryck. En professionell städning ger er tid att arbeta med det ni är bra på och kunder upplever besöket som mer trivsamt och välkomnande om det är välstädat. Även personalen trivs bättre om lokalerna sköts väl. Dessutom förlänger man livslängden på både golv och inredning.

Flytt och Städ använder miljövänliga metoder och har städat professionellt sedan 2000 och hjälper gärna även er att få fina, rena lokaler och välskötta golv!

Privat

Vi städar hemma hos många privatpersoner. En del väljer att ta hjälp med professionell städning varje eller varannan vecka, andra vill ha hjälp en gång i månaden eller en rejäl storstädning några gånger om året.

En professionellt städad villa eller lägenhet blir systematiskt och noggrant städad. Genom att städa noggrant förlänger man livslängden på både golv och inredning. Även rena fönster är viktiga för att bostaden skall kännas välskött och ren och dessutom släpper ett rent fönster in mer ljus.

Flytt och Städ debiterar städning per kvadratmeter eller med timpris. Flytt och Städ använder miljövänliga metoder och har städat professionellt sedan 2000 och hjälper gärna även er att få ett fint, rent hem och välskötta golv!

Flyttstädning

Den som inte vill eller kan flyttstäda på egen hand, väljer att ta professionell hjälp.

Lägenheten eller huset blir systematiskt städad, efter en checklista. Det finns flera fördelar med att beställa en professionell flyttstädning; man försäkrar sig om att städningen blir väl utförd och kan lämna en ren och nystädad lägenhet, villa eller radhus. När ni flyttat ut kan ni fokusera på att komma iordning i er nya bostad. Med en professionell städning minimerar ni även risken för tvist kring den utförda städningen.

Flytt och Städ debiterar städning per kvadratmeter eller med timpris. Flytt och Städ använder miljövänliga metoder och har städat professionellt sedan 2000 och hjälper gärna även er med en systematisk och väl utförd flyttstädning med garanti!

Byggstädning

Innan inflyttning kan ske i nya eller renoverade lokaler och bostäder, behöver man byggstäda. Allt skall vara tipp topp, när hyresgästerna flyttar in.

Bostäderna eller lokalerna blir systematiskt städade, efter en checklista. Det finns flera fördelar med att beställa en professionell byggstädning; den egna personalen kan arbeta med det som de är bra på. Man försäkrar sig om att alla ytor och inredning blir riktigt dammfria och rena och att den som flyttar in gör det i en fräsch och snygg bostad eller lokal. Golvvård kan försegla och förlänga livslängden på golven.

Flytt och Städ debiterar städning per kvadratmeter eller med timpris. Flytt och Städ använder miljövänliga metoder och har städat professionellt sedan 2000 och hjälper gärna även er med en systematisk och väl utförd byggstädning!

Trappstädning

Trappstädning kan vara bra att köpa in, istället för att ha egna anställda.

Att köpa in tjänsten av professionell trappstädare innebär att det alltid finns personal tillgänglig när det är dags att städa trapporna; ni behöver inte bekymra er över sjukskrivningar eller över att hitta ersättningspersonal, när den ordinarie personalen har förhinder. Städningen blir systematiskt och professionellt utförd, varje gång.

Flytt och Städ debiterar städning per kvadratmeter eller med timpris. Flytt och Städ använder miljövänliga metoder och har städat professionellt sedan 2000 och hjälper gärna även er med trappstädning, utan bekymmer!

Fönsterputs

Rena fönster gör att man kan se klart och få in mer ljus i både bostad och företag.

Inget är som att putsa fönster; det tar tid och är svårt att få riktigt rent, utan ränder. En professionell fönsterputs kan utföras när det passar kunden, eller genom att man abonnerar på regelbunden fönsterputs. Fönstren blir systematiskt tvättade, med professionella verktyg, som gör dem både rena och blanka.

Kontakta oss för prisuppgift på fönsterputs. Flytt och Städ använder miljövänliga metoder och har städat professionellt sedan 2000 och hjälper gärna även er med fönsterputs, oavsett om det gäller få eller väldigt många fönster!

Golvvård

Golvvård handlar om att ta hand om golv, så att de håller längre. Det kan vara ett smutsigt golv, som behöver göras rejält rent och ytbehandlas, men även ett nytt golv där man behöver förebygga förslitning och att smuts tränger in i golvet.

Olika golv slits olika mycket, men placeringen av golvet är också avgörande för hur mycket det slits och därmed också hur ofta det behöver underhåll. Entréer och korridorer, butiksgolv och verkstäder är speciellt utsatta miljöer. Alla golv behöver dock regelbundet underhåll, för att hålla längre. Med återkommande golvunderhåll kan man behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. För att kunna göra en korrekt bedömning och bestämma hur man bäst ska återställa en viss typ av golvmaterial till bästa möjliga skick krävs kunskap och erfarenhet. Olika golv skall behandlas på olika sätt, med olika typer av rengörings- och ytbehandlingsmedel.

Kontakta oss för prisuppgift på golvvård. Flytt och Städ använder miljövänliga metoder och har städat professionellt sedan 2000 och hjälper gärna även er med golvvård, oavsett vilken typ av golv det gäller och om det är nytt eller det behöver en rejäl upprustning!

RUT-avdrag

Som privatperson kan du få göra avdrag från din skatt, i form av RUT-avdrag, för arbetskostnaden när du anlitar Flytt och Städ för hushållsnära tjänster. Du har rätt att göra avdrag för städning, kläd- och textilvård, snöskottning, trädgårdsarbete samt flyttjänster.

När du köper ruttjänster ansöker du inte själv om rutavdraget. Det gör Flytt och Städ, när vi har utfört arbetet. RUT-avdraget redovisas på fakturan som vi skickar till dig, som del av arbetskostnaden.

Källa: www.skatteverket.se
Vi reserverar oss för förändringar i Skatteverkets regler för RUT-avdrag.

Garanti och besiktning

Vi lämnar alltid garanti på alla våra tjänster. Det innebär att vi erbjuder oss att, om ni önskar, delta i städbesiktningen av huset eller lägenheten tillsammans med er.