INFÖR HUSFÖRSÄLJNING

Upprustning av hus och trädgård

Upprustning av hus och trädgård

Inför försäljning av hus, kan en upprustning i form av både exteriör och interiör ge ett positivt intryck för potentiella köpare och det pris huset säljs för. Det är också viktigt att trädgården ser så tilltalande och välskött ut som möjligt. Vi gör gärna kostnadsfritt besök inför flytt och tömning av dödsbo.

Vi erbjuder en helhetslösning med tömning av huset (även dödsbon), bortforsling av överblivna inventarier, flytt av bohag till ny bostad samt städning av både hus och trädgård. Berätta om dina önskemål för oss, så gör vi vårt bästa att möta dem!

En professionell rengöring och städning omfattar exteriören på huset; fönster, dörrar och fasad. Resultatet blir ett rejält lyft för att få huset att visa sig från sin bästa sida. Interiört kan upprustningen handla om att röja, plocka iordning och, inte minst, städa och lufta ordentligt inför fotografering och visning. Det handlar om att få huset att både se och kännas inbjudande inför visning.

En professionell rensning omfattar även trädgården; rabatter behöver rensas, buskar och gräs klippas och gångar snyggas till. Upprustningen handlar om att röja, plocka iordning och, inte minst, städa inför fotografering och visning.

Flytt och Städ använder miljövänliga metoder och har upprustat och städat hus och trädgårdar professionellt sedan 2000 och hjälper gärna även er med upprustning av huset inför försäljning – det brukar löna sig!

RUT-avdrag

Som privatperson kan du få göra avdrag från din skatt, i form av RUT-avdrag, för arbetskostnaden när du anlitar Flytt och Städ för hushållsnära tjänster. Du har rätt att göra avdrag för städning, kläd- och textilvård, snöskottning, trädgårdsarbete samt flyttjänster.

När du köper ruttjänster ansöker du inte själv om rutavdraget. Det gör Flytt och Städ, när vi har utfört arbetet. RUT-avdraget redovisas på fakturan som vi skickar till dig, som del av arbetskostnaden.

Källa: www.skatteverket.se
Vi reserverar oss för förändringar i Skatteverkets regler för RUT-avdrag.

Garanti och besiktning

Vi lämnar alltid garanti på alla våra tjänster. Det innebär att vi erbjuder oss att, om ni önskar, delta i städbesiktningen av huset eller lägenheten tillsammans med er.